Bruiloft

JA IK WIL

Tot in de puntjes geregeld

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Dat is een gebeurtenis die natuurlijk gevierd moet worden. En kiezen jullie voor BOS & Co, dan weet je zeker dat jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt. Bij BOS & Co hebben we namelijk een partyplanner die jullie van het eerste tot het laatste moment bijstaat.

Vanwege de unieke ligging aan de rand van Boswachterij Dorst kunnen jullie in alle rust genieten van jullie trouwdag. BOS & Co is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Oosterhout, dus je kunt je hele dag bij ons laten plaatsvinden. Geef je ja-woord in onze schitterende Tuinkamer, of ga de verbintenis aan in de openlucht. Het is allemaal mogelijk.Wij werken met een praktische online tool. Daarin vind je alle mogelijkheden van BOS & Co met de prijzen erbij. Zo kun je gemakkelijk samen op de bank een eerste planning en indeling van je dag maken. En je ziet meteen aan welke kosten je dan moet denken.

Informeer gerust de mogelijkheden of download de brochure voor verdere informatie.

Log hier in om je offerte te bekijkenWachtwoord vergeten

Vrijblijvende offerte aanvragen
Bos & Co

Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met jullie in gesprek. Mail ons geheel vrijblijvend en of maak direct een afspraak.

Nu Mailen

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Nu Bellen