Condoleance

Een blijvende herinnering

Koffietafel/condoleances/afscheidsborrel

Als een dierbare is overleden, is het fijn als je op een mooie manier afscheid kunt nemen. Bij BOS & Co ontzorgen we je zo veel mogelijk zodat je op de dag van de uitvaart rustig samen kunt zijn met vrienden en familie. En steun kunt vinden bij elkaar.

Omdat BOS & Co vlak bij het Crematorium Oosterhout ligt, kun je de hele ceremonie bij ons laten plaatsvinden. Dit kan zowel binnen als buiten op ons privé terras. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de condoleance en koffietafel bij ons te houden. Of om samen met de naaste familie te komen dineren na afloop van het afscheid. Wij hebben verschillende zalen en een terras die los staan van de rest van het restaurant. Je kunt dus rekenen op alle privacy, rust en aandacht voor jullie.

Informeer gerust de mogelijkheden of download de brochure voor verdere informatie.

We bieden diverse arrangementen aan vanaf € 15,50

Vrijblijvende offerte aanvragen

Begin hieronder de online offerte-planner.


Testimonial

"Op 5 maart 2021 hebben wij een betekenisvolle herdenkingsdienst kunnen organiseren voor een dierbaar overleden familielid. Vanuit Bos & Co was er alle ruimte voor medewerking en een uitstekende gastvrijheid. Een prima accommodatie voor een dergelijke bijeenkomst. Mark en team. Dank jullie wel."

Paul van der Velden

Log hier in om je offerte te bekijkenWachtwoord vergeten

Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail ons geheel vrijblijvend en of maak direct een afspraak.

Nu Mailen

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Nu Bellen