vanaf 26 nov

10:00 - 17:00 uur

Kerstbomen verkoop

We hebben ze weer! De echte Nordmann kerstbomen. We durven ze gerust de mooiste kerstbomen van Brabant te noemen. Verkrijgbaar in diverse maten en we brengen ze ook nog gratis bij je thuis. NIEUW : dit jaar ook te koop met de geweldige easyfix boomstandaard . Je boom heeft nog nooit zo makkelijk recht gestaan!


 

11 dec

13:00 - 19:00 uur

Winter beer garten

8 bijzondere brouwerijen presenteren hun lekkerste bieren voor de koude en gezellige winterdagen. Kom ze allemaal proeven en geniet van de sfeer tijdens de BOS & Co winterweek. Alle bieren zijn uiteraard ook te koop voor thuis. Lekker voor jezelf of als Kerstkado. 8 Brouwerijen

Winterse speciaalbieren
Fingerlicking “winter”food
Kids entertainment & fireplace
# chill and lazy Sunday
Gratis entree


 

14 dec

19:30 uur

Workshop hippe Kerstkrans maken

Creëer je eigen prachtige Kerststuk! Lovely-Living organiseert deze avond bij BOS & Co een workshop waarmee je je eigen elegante cirkel of stoere ster kunt maken. Kosten bedragen € 39,50 per persoon inclusief een drankje naar keuze.

Reserveren kan via sales@bosenco.com


 

16 t/m 18 dec

16:00 - 21:00 uur
12:00 - 21:00 uur
10:00 - 18:00 uur

Kerstmarkt

Tal van chaletjes gevuld met de leukste winter- en Kerstitems. 3 dagen lang livemuziek, kinderentertainment, vuurkorven, winterse hapjes & drankjes! Tevens shop je de leukste (kerst)cadeaus op onze sfeervolle Kerstmarkt die ook tijdens de avond is geopend. Kom ook en maak er een gezellig uitje van samen met je vrienden, familie of collega’s. Kinderen kunnen een stempelkaart afnemen waarmee ze twee leuke workshops kunnen doen, een marshmellow roosteren, onbeperkt ranja mogen drinken, geschminkt kunnen worden en bij een volle kaart iets lekkers kunnen halen.


 

16 dec

16:00 uur

Foute Kersttruien VRIJMIBO

De allerleukste Foute kersttruienborrel 2022 vind je bij BOS & Co! Trek je aller-slechtste Kersttrui aan en ding mee naar mooie prijzen. Kom borrelen en waag misschien een dansje op de beste kerst hits van DJ Ron op ons overdekte en verwarmde terras. Kom jij gezellig met je collega’s, team, afdeling of vrienden borrelen? Reserveer dan nu alvast jouw borreltafel vanaf 4 personen met een kerstborrelarrangement vanaf € 17,50 per persoon. Maar ook zonder reservering van een borreltafel ben je meer dan welkom.

Reserveren kan via sales@bosenco.com

Arrangement 1:
Bier of wijn & borrelplankje

2 pitchers bier of 2 flessen wijn
met kaas, worst & frituurhapjes + hangtafel
€ 17,50 p.p. (gebaseerd op minimaal 4 personen)

Arrangement 2:
Bier of wijn & stamp

2 pitchers bier of 2 flessen wijn
met een winterse stamppot, oma’s gehaktbal en jus + hangtafel
€ 22,50 p.p. (gebaseerd op minimaal 4 personen)

Arrangement 3:
Bier of wijn & BBQ

2 pitchers bier of 2 flessen wijn
met een Burger van de BBQ met oerfriet en mayo + hangtafel
€ 24,50 p.p. (gebaseerd op minimaal 4 personen)


17 dec

12:00 - 16:00 uur

Bloaskapel HIERZENWEDAN

Hierzènwedan is een band uit het Brabantse Dongen, een gezellig dorp tussen Breda en Tilburg. De band is in 2014 opgericht vanuit een doorstart door muzikanten van Blaaskapel De Wortels. De band bestaat uit 14 leden tussen de 50 en 65 jaar (1 trombone, 3 trompetten, 3 alt saxofoons, 2 tenor saxofoons, 1 bas, 3 slagwerkers, 1 klarinet). Gezelligheid staat voorop bij ons, en natuurlijk leuke muziek maken.


 

17 dec

Vanaf 17:30 uur

Sem Rozendaal

Sem is een 19-jarige zanger, performer en songwriter. Hij verwierf bekendheid tijdens deelname aan The Voice of Holland, zijn zangkunsten brachten hem tot en met de finale. Rozendaal zingt het liefst pop, country, rock en blues maar zingt uiteraard tijdens de Kerstmarkt ook een aantal kerstsongs. Gewapend met zijn stem en gitaar maakt hij van elk nummer zijn eigen versie.


18 dec

10:00 uur

Ga je mee op Expeditie met Co de Boswachter?

BOS & Co is het winterse startpunt voor een unieke expeditie met Co de Boswachter. Geniet van een heerlijke warme drank met wat lekkers en laat je vervolgens meenemen door al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Geniet onder leiding van onze gids van de winterse natuur waarna u weer terugkeert naar de Kerstmarkt bij BOS & Co. Kosten € 10,-, graag aanmelden via info@bosenco.com


 

18 dec

Vanaf 11:00 uur

Rock & Retro

Met een oldtimer caravan uit 1973 als decor, geheel gestyled in kerstsfeer, komt op zondag 18 december Rock & Retro u vermaken met allerlei kerstliedjes.