Zakelijk

Vergaderen, trainen of feesten

BOS & Co is dé perfecte business meeting point voor vergaderingen, trainingen teambuildingsdagen, heisessies of bedrijfsfeesten. BOS & Co heeft een gunstige ligging, vlak bij knooppunt Hooipolder, en een groot parkeerterrein met ruimte voor zo’n 200 auto’s. En we hebben een laadpaal voor elektrische auto’s. Ideaal dus wanneer mensen van verder weg moeten komen.

BOS & Co heeft verschillende zalen met elk hun eigen uitstraling: van een vergaderruimte voor vier personen tot de Tuinkamer waar zo’n 150 gasten in kunnen feesten. Daarnaast hebben we een groot terras, ideaal voor een outdoor party.

Bos & Co

Al onze zalen bevinden zich in een apart gedeelte van onze locatie: alle rust en ruimte dus om creatieve denkprocessen op gang te laten komen. Natuurlijk kun je hier gebruikmaken van alle faciliteiten zoals een videoscherm, een flipover en goede wifi. En we kunnen een heerlijke lunch, borrel of diner verzorgen.

De nabijheid van het bos is wat je ervaring echt compleet maakt. Wat dacht je van een ontspannende wandeling tijdens de lunchpauze? Een stevige mountainbiketocht als sportieve onderbreking van al het denken? Of een escapegame als teambuildingsactiviteit? Informeer naar onze mogelijkheden en laat je verrassen!

Informeer gerust de mogelijkheden of download de brochure voor verdere informatie.

Start offerte

Log hier in om je offerte te bekijken



Wachtwoord vergeten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Start offerte

Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag in gesprek. Mail ons geheel vrijblijvend en of maak direct een afspraak.

Nu Mailen Download brochure

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Nu Bellen



Bos & Co