Zakelijk

Bos & Co

Vergaderen & bedrijfsfeesten

BOS & Co is dé perfecte business meeting point voor zakelijke afspraken, vergaderingen, trainingen, personeelsbijeenkomsten, teambuildingsdagen, heisessies of bedrijfsfeesten. De locatie ligt centraal gelegen aan de A27 vlakbij knooppunt Hooipolder. De parkeerplaats (200 plaatsen) is gratis.

Ook voor bedrijfsfeesten is BOS & Co uitermate geschikt. We hebben drie verschillende zalen en een groot evenemententerrein waar van alles mogelijk is. De zalen zijn allemaal geschikt voor andere groepsgroottes en hebben elk hun eigen uitstraling. Twee zalen hebben zelfs hun eigen ruim opgezette terras, zodat jullie bij goed weer naar buiten kunnen. Onze chefs bereiden naar jullie wensen ook nog heerlijke hapjes voor de gasten. Wij hopen je te ontmoeten!

Bos & Co

Trainingslocatie

BOS & Co is een unieke vergader- en trainingslocatie aan de rand van Boswachterij Dorst. In onze vergaderzaal de Loft kun je terecht met een groep van zo’n 25 personen. Het ideale is dat je tussendoor lekker naar buiten kunt voor een wandeling in het bos of een stevige mountainbiketocht. Wij verhuren namelijk ook fietsen, e-bikes en mountainbikes. Uiteraard verzorgt BOS & Co bij iedere vergadering of training desgewenst een heerlijke lunch en kunnen jullie gebruik maken van een lekkere borrel na gedane arbeid.

Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag in gesprek. Mail ons geheel vrijblijvend en of maak direct een afspraak.

Nu Mailen

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Nu Bellen