Over ons

Passie voor horeca

Bos & Co

Mark Storms en Pim Hamburg zijn de trotse nieuwe eigenaren van BOS & Co (voorheen De Seterse Hoeve). Zij droomden al jaren van een mooie horeca-zaak in het bos mét de gelegenheid om buitenactiviteiten te organiseren. Eind 2019 kwam hun kans eindelijk voorbij en zij grepen hem met vier handen aan. De twee ervaren horecamannen kennen elkaar van café Bolle in Tilburg, waar ze jaren samenwerkten. Naast hun passie voor de horeca delen ze ook de liefde voor mountainbiken en de natuur. In BOS & Co komen al hun wensen samen. Ze gingen aan de slag, gaven het interieur en terrassen een frisse make-over en kozen voor een nieuwe naam. Wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers, gezinnen, maar ook grote gezelschappen en bedrijven zijn van harte welkom. Het team van BOS & Co is er helemaal klaar voor.

Slider 2
Slider 3
Slider 1
Slider 1
Slider 1
Slider 1
Slider 1
Slider 1

Geschiedenis

Het terrein van BOS & Co kent een lange geschiedenis. Vrûûger was er ’t Hansortje, een boerderij met café gerund door de familie Hansort. [foto oude hoeve invoegen] Veel oudere gasten kennen de locatie ook nog als Hansortjes. Als ze naar Breda gingen (de oude weg naar Breda liep langs het café) stopten ze graag even voor een bèkske koffie of een pilske. Helaas is het café verloren is gegaan door een brand.

Bos & Co

Daarna lag het terrein lange tijd braak. Pas in 2006 werd het huidige pand gebouwd en De Seterse Hoeve genoemd. Na 14 jaar besloten de eigenaars van De Seterse Hoeve in 2019 dat het tijd was voor iets anders en hebben Mark en Pim het overgenomen.