Over ons

Passie voor horeca

Bos & Co

Mark en Pim zijn de trotse eigenaren van BOS & Co, twee ervaren horecamannen met een liefde voor mountainbiken en de natuur. Maar een horecagelegenheid als BOS & Co is natuurlijk niet het werk van twee mensen. Nee, BOS && Co wordt gedragen door een geweldig team van ongeveer veertig medewerkers. Samen zorgen zij ervoor dat je als gasten goed ontvangen wordt. Saai, stijf en formeel, daar doen ze niet aan. Onze medewerkers zorgen voor een ongedwongen, maar persoonlijke sfeer waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Of je nu je bruiloft bij ons komt vieren, of gewoon een kopje koffie komt drinken na een wandeling!

Slider 2
Slider 3
Slider 1
Slider 1
Slider 1
Slider 1
Slider 1
Slider 1

Geschiedenis

De plek waar BOS & Co nu staat kent een lange geschiedenis. Vrûûger stond hier ’t Hansortje. Dat was een boerderij met een café erbij dat gerund werd door de familie Hansort. Veel oudere gasten kennen dat café nog van vroeger, toen de oude weg naar Breda langs onze locatie liep. Op weg naar Breda stopten ze dan even voor een bèkske koffie of een pilske. Helaas is dit café verloren gegaan in een brand.

Bos & Co

Het terrein heeft vervolgens lange tijd braak gelegen. In 2006 startte de bouw van het huidige pand, dat destijds De Seterse Hoeve heette. Na 14 jaar hebben de eigenaren van het pand verkocht aan Mark en Pim. Zij hebben De Seterse Hoeve omgedoopt tot BOS & Co, het verbouwd en het voorzien van een compleet nieuwe uitstraling en stijl.